Forum Dark Eden - Forum fanów karcianki Dark Eden Strona Główna Dark Eden - Forum fanów karcianki Dark Eden
Forum fanów karcianki Dark Eden
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

"kłopoty z księgami i obóz szkoleniowy"

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dark Eden - Forum fanów karcianki Dark Eden Strona Główna -> Zasady - Rules
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
smok_84
Sierżant


Dołączył: 06 Lut 2010
Posty: 120

PostWysłany: Sob Sie 14, 2010 10:14 pm    Temat postu: "kłopoty z księgami i obóz szkoleniowy" Odpowiedz z cytatem

Witam mam trzy pytanie na początek może reszta się później nasunie:
1.Kiedy najlepiej zagrac Kłopoty z Księgami podczas gry?
2. Jeżeli z talii wylosowałem Obóz Szkoleniowym i podczas swojej tury wyłożę go do krainy a następnie nie wykonam ani ataku ani najazdu to czy na koniec tury przysługuje mi te 2 WB PLUS dla każdego w przynależności którą wybrałem?? jak nie tak jak pisze to jak prawidłowo wykonac misję z obozem szkoleniowym.
3 Zacznijmy od Nowa czy jeżeli podczas swojej tury w ręce miałem 7 kart z nich podczas kroku wykonywanie akcji wyłożę na stół 6 i zagram Zacznijmy to czy po wylosowaniu 7 kart dalej mogę wykonywac akcje??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Sylwia



Dołączył: 03 Gru 2016
Posty: 67

PostWysłany: Sob Gru 03, 2016 10:35 am    Temat postu: Forumoteka.pl Odpowiedz z cytatem



Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
yurand
Szeregowy


Dołączył: 03 Sie 2009
Posty: 97

PostWysłany: Sob Sie 14, 2010 11:46 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

1. Najlepiej w kroku bilansowania Wink Na siebie, jeśli nie masz się za co utrzymać. Na przeciwnika, jeśli ma spore przychody. Proste.

2. Pała za czytanie ze zrozumieniem Very Happy

Tekst z karty PL:

Cytat:
Jeśli podczas swojej tury nie wykonasz żadnej akcji (możesz normalnie atakować i najeżdżać), możesz położyć na tej karcie żeton.


A przez akcję rozumiemy wystawienie wojownika, wyłożenie miejsca, przeniesienie / wyekwipowanie wojownika, zagranie rytuału / proroctwa / mrocznej harmonii, utworzenie grupy defensywnej / ofensywnej.

W turze, w której zagrałeś Obóz, nijak nie możesz położyć na nim żetonu, bo samo wyłożenie Obozu na stół to była akcja.

W turze, w której atakujesz i najeżdżasz, możesz legalnie położyć żeton na obozie. Nie możesz po prostu wykonać czynności w kroku akcji (wymieniłem je wyżej).

3. Tak, gra (Twoja tura) jest kontynuowana normalnie - dlatego wokół tej karty jest tyle szumu, jest po prostu potężna Wink

_________________
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
smok_84
Sierżant


Dołączył: 06 Lut 2010
Posty: 120

PostWysłany: Nie Sie 15, 2010 9:48 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wielki dzięki za udzielone info Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Krecik
Rekrut


Dołączył: 31 Mar 2010
Posty: 10

PostWysłany: Pon Sie 16, 2010 8:56 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bracik naucz się czytac ze zrozumieniem Razz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Sylwia



Dołączył: 03 Gru 2016
Posty: 67

PostWysłany: Sob Gru 03, 2016 10:35 am    Temat postu: Forumoteka.pl Odpowiedz z cytatem



Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
smok_84
Sierżant


Dołączył: 06 Lut 2010
Posty: 120

PostWysłany: Pon Sie 16, 2010 8:48 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ty Krecik. Ty się tak nie podniecaj bo moje krówki wpadną, zeżrą Ci cała trawę i papkę, a Twoje konie padną z głodu Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dark Eden - Forum fanów karcianki Dark Eden Strona Główna -> Zasady - Rules Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Możesz dodawać załączniki na tym forum
Możesz ściągać pliki na tym forum




Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group