Forum Dark Eden - Forum fanów karcianki Dark Eden Strona Główna Dark Eden - Forum fanów karcianki Dark Eden
Forum fanów karcianki Dark Eden
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Nic do stracenia

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dark Eden - Forum fanów karcianki Dark Eden Strona Główna -> Zasady - Rules
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aksal_se
Sierżant


Dołączył: 29 Wrz 2006
Posty: 125

PostWysłany: Sro Paź 25, 2006 10:59 am    Temat postu: Nic do stracenia Odpowiedz z cytatem

Czy i kiedy 'nic do stracenia' chroni kamikadze hordy (łzę i męczennika) przed śmiercią?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Sylwia



Dołączył: 03 Gru 2016
Posty: 67

PostWysłany: Sob Gru 03, 2016 10:36 am    Temat postu: Forumoteka.pl Odpowiedz z cytatem



Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Stawik
Generał


Dołączył: 25 Wrz 2006
Posty: 1422

PostWysłany: Sro Paź 25, 2006 11:18 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nic do stracenia mówi, że wojownik 'nie może zostać zabity'. Natomiast na Męczenniku i Łzie jest, że po tym jak wykonają atak/najazd są anihilowani. I nieważne jest tutaj czy zostali zabici czy nie. Tutaj Nic nie chroni.
Natomiast kiedy są atakowani, ja bym to zinterpretował tak: dzięki Nicowi nie mogą zostać zabici, więc nie mogą zostać pokonani. Jeśli zaś nie są pokonani, to nie stosuje się ich właściwości: If defeated in combat, it will also be annihilated. Czyli Nic chroni.
No i w końcu mamy jakieś zastosowanie dla tej dennej karty. Wink

_________________

Czekaj, czekaj, Przewaga taktyczna!
Ach, marsza?kiem by?....
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dark Eden - Forum fanów karcianki Dark Eden Strona Główna -> Zasady - Rules Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Możesz dodawać załączniki na tym forum
Możesz ściągać pliki na tym forum




Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group