Forum Dark Eden - Forum fanów karcianki Dark Eden Strona Główna Dark Eden - Forum fanów karcianki Dark Eden
Forum fanów karcianki Dark Eden
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Męczennik

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dark Eden - Forum fanów karcianki Dark Eden Strona Główna -> Zasady - Rules
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Privian
Sierżant


Dołączył: 25 Wrz 2006
Posty: 230

PostWysłany: Czw Paź 08, 2009 5:41 pm    Temat postu: Męczennik Odpowiedz z cytatem

Ostatnio podczas gry wyszła pewna sprawa odnośnie Męczennika..

Wytłumaczy mi ktoś taką sprawę:
- zagrywam na Męczennika "Niehonorowe działanie" i musze zapłacić 9 zł, bo tyle wynosi jego WB.
- zagrywam na Męczennika "Skromne Zwycięstwo" i podobno dostaje 2 PZ (mi się wydaje że powinienem dostać 9 PZ, bo jak wyżej to tyle wynosi jego WB).

_________________
Skowyt si? Zbli?a!!!
-----------------------
Plan Your Escap!!!

www.grafik.gda.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Sylwia



Dołączył: 11 Gru 2016
Posty: 67

PostWysłany: Nie Gru 11, 2016 7:02 am    Temat postu: Forumoteka.pl Odpowiedz z cytatem



Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
noz4
Sierżant


Dołączył: 23 Kwi 2009
Posty: 171

PostWysłany: Czw Paź 08, 2009 7:51 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niehonorowe - zgadza się (ta intryga działa na WB)
I skromne też działa na WB, czyli drugi punkt musisz uszczegółowić.

Jeżeli rzucasz skromne po zwycięskiej walce kiedy to ty atakowałeś, to dostajesz 2 pzty
Jeżeli rzucasz skromne po zwycięskiej walce kiedy to Męczennik atakował, to dostajesz 9 pztów.

Przynajmniej tak wynika z polskich opisów tych kart.

_________________
wtf czyli kurde bele
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Stawik
Generał


Dołączył: 25 Wrz 2006
Posty: 1422

PostWysłany: Pią Paź 09, 2009 7:28 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z angielskiego tekstu też tak wynika. Jego bazowe WB wcale nie jest bazowe, tylko ma różne wartości przy ataku/obronie.
_________________

Czekaj, czekaj, Przewaga taktyczna!
Ach, marsza?kiem by?....
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Privian
Sierżant


Dołączył: 25 Wrz 2006
Posty: 230

PostWysłany: Sob Paź 10, 2009 2:27 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dzięki! Tak też myśałem ale nie byłem pewien Cool
_________________
Skowyt si? Zbli?a!!!
-----------------------
Plan Your Escap!!!

www.grafik.gda.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dark Eden - Forum fanów karcianki Dark Eden Strona Główna -> Zasady - Rules Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Możesz dodawać załączniki na tym forum
Możesz ściągać pliki na tym forum




Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group