Forum Dark Eden - Forum fanów karcianki Dark Eden Strona Główna Dark Eden - Forum fanów karcianki Dark Eden
Forum fanów karcianki Dark Eden
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

skład - zagrywanie kart z najechanego składu

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dark Eden - Forum fanów karcianki Dark Eden Strona Główna -> Zasady - Rules
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Jeremiasz
Generał


Dołączył: 25 Wrz 2006
Posty: 975

PostWysłany: Wto Lis 04, 2008 3:25 pm    Temat postu: skład - zagrywanie kart z najechanego składu Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie odnośnie składu.
Gdy ktoś mi najeżdża skład to wiadomo, mogę się bronić przed tym najazdem zagrywając karty ze składu. Ale jeśli nie mam się czym bronić a w składzie mam karty które mogę zagrywać w dowolnym momencie to mogę je zagrać zanim oddam skład? Np kartę "ukryte bogactwo" lub coś w ten deseń.

_________________
http://wydrukionline.com.pl



http://darkeden.pl, http://grafik.gda.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Sylwia



Dołączył: 08 Gru 2016
Posty: 67

PostWysłany: Czw Gru 08, 2016 4:59 am    Temat postu: Forumoteka.pl Odpowiedz z cytatem



Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Stawik
Generał


Dołączył: 25 Wrz 2006
Posty: 1422

PostWysłany: Wto Lis 04, 2008 6:52 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W skrócie: jak najbardziej.
_________________

Czekaj, czekaj, Przewaga taktyczna!
Ach, marsza?kiem by?....
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
damajek
Sierżant


Dołączył: 25 Wrz 2006
Posty: 145

PostWysłany: Czw Lis 13, 2008 10:46 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja tam się czepię - ale tak tylko dla zasady.
Na składzie napisano:
"Jeśli Skład zostanie najechany lub odrzucony, odrzucone zostają również karty znajdujące się w nim."
Nic nie jest napisane o wyniku najazdu - wystarczy, że zostanie najechany a karty cza wywalićWink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Stawik
Generał


Dołączył: 25 Wrz 2006
Posty: 1422

PostWysłany: Czw Lis 13, 2008 11:35 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

If the Storehouse is discarded or razed all its cards are discarded.
Oj chyba się czepiasz. Dla mnie 'zostanie najechany' brzmi jako czas dokonany. Zresztą przyrównanie do odrzucania sugeruje pewną nieodwołalność najechania.

_________________

Czekaj, czekaj, Przewaga taktyczna!
Ach, marsza?kiem by?....
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dark Eden - Forum fanów karcianki Dark Eden Strona Główna -> Zasady - Rules Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Możesz dodawać załączniki na tym forum
Możesz ściągać pliki na tym forum




Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group